Ingredienser:
200 g marsipan, 50 g kokesjokolade (mørk), konditorfarge av eget valg.
Tilberedning:
Del opp marsipanen i antall farger du ønsker. Kna inn konditorfargen i marsipanen.
Tips: litt hvetemel på hendene gjør det lettere å håndtere.
Rull ut den fargede marsipanen i en pølse, og kutt det opp i like store stykker. Stykkene behøver ikke være større enn 3-4 cm i diameter.
Legg kokesjokoladen i en kaserolle og sett på svak varme. Prikk en skje på overflaten av sjokoladen. Er overflaten ikke lengre hard, er sjokoladen klar. Ta kaserollen av platen. Bruk skjeen til å ta opp sjokolade og legg det oppå marispanknappene.
Når alle marispanknappene her ett sjokoladelag oppå seg så setter du hele fatet inn i kjøleskapet. Etter 30 minutter avkjørling er de klare til servering, eller innpakking til julegave. Perfekt julegavetips for fattige studenter