Ingredienser
1/2 l vann
50g margarin uten melk
2g salt
50g gjær
1kg hvetemel
2dl sukker
evt. rosiner
Tilberedning
225 grader ca. 8-10 minutter.
1/2 l vann
50g margarin uten melk
2g salt
50g gjær
1kg hvetemel
2dl sukker
evt. rosiner
225 grader ca. 8-10 minutter.
Hvor mange boller blir det av en slik deig?
mmmm, gode boller. Men de ble kanskje litt lite stekt på 15 min
som kommentar til de to med for våt deig: vannmengden i melet kan variere etter hvor tørt det er lagret, prøv derfor med enten mindre vann eller mere mel til deigen slipper bollen den er laget i, og ikker sitter fast i fingre når den eltes, eller hvis man ikke bruker bakemaskin som elter. Det siste er vel mest vanlig
æsj dette ble ekkelt det er kun vann
Håpløs deig! hallo.. hvor mye mel skal man ha liksom. omg
Disse var gode, men kunne godt vært søtere! 🙂
Kunne stått litt mer om åssen man tilbreder dem…:) Står og venter på kjøkkenbenken nå må løpe HADE 😀
Står i ovnen nå, ser bra ut.
Deigen var iallefall god så langt 😀
Disse bollene var knall gode:)
Hei…kunne gjerne stått litt mere her om framgangsmåte 🙂
Hei, vi fikk plutselig inn en tanke i hodet at vi skulle lage/bake noe . Men da vi kom på kjøkkene hadde vi ikke melk, så takk vi fikk stooooor hjelp – hilsen therese og tonje : )