Det er helt utrolig hvor mye mat vi kaster, jeg vet ikke helt sikkert eksakt hvor mye men sett ut i fra hvor mye mat jeg kaster hver måned så blir det nok mye på landsbasis og sikkert usannsynlig mye på verdensbasis. Selv har jeg begynt å ta meg selv i det, jeg prøver å finne en mulighet til å bruke så mye mat som mulig. Hvis det er noe jeg ikke får brukt selv, så tar jeg det med meg å gir til en tigger eller hvis det er flere varer så går det rett til Fattighuset i Oslo. Men du tenker kanskje, hvordan kan jeg bruke matrestene på en bedre måte?

Vi har et stikkord til deg, bruk fantasien. Når vi lager mat så er vi nesten som låst til en smak, skal vi ha spagetti ja da skal det smake spagetti. Men hvordan tror du nye retter kommer til eller hvordan tror du vårt kosthold forandrer seg? Ved å prøve ut nye ting. Kokeboka er fint å ha, men av og til så bør du legge den på hylla for å la fantasien få rom. Jeg skal være helt ærlig med deg, det er ikke alltid ting smaker liker godt, men da tenker jeg «da vet jeg det til neste gang. Så neste gang du sitter med et fult kjøleskap og du tenker bare å kasta alt, tenk muligheter. Nedenfor ser du noe retter jeg har hatt stor suksess med å modifisere etter hva jeg har i kjøleskapet.

lapskaus-restemat-Pizza
-Spagetti
-Suppe
-Lasagne
-Fajitas
-Lomper
-Gryter
-Wok

Husk det finnes ingen grenser for mat, du lager grensene selv!