Ingredienser

* 1 1/4 dl melk
* 2,5 dl vann
* 1 pk tørrgjær
* 5 dl hvetemel
* 25 soltørkede tomater, strimlet og lagt i vann
* 1/2 dl olivenolje
* 1 1/4 dl semule
* 2 ts salt
* 4 ts oregano (fersk og finsnittet)
* 4 ts persille (fersk og finsnittet)

Tilberedning

1. Alle ingrediensene blandes og eltes minimum 10 min
2. Dekkes med plast og heves til dobbel størrelse, ca 1 time
3. Deig slås ned, heves en gang til i 45 min
4. Deigen deles i passe størrelser, setes sammen til brytebrød og etterhves ca 1 time
5. Ovnen varmes til 250 grader. Stekes ca 5 min på 250 grader, deretter reduseres varmen til 180 grader, og brødet stekes i 20 til 25 min.

Serveres som tilbehør til forskjellige retter.