Ingredienser:
Honningperler:
50g honning
5 cl vann
1g agar-agar ( finnes på gourmeten.no )
50 cl solsikkeolje
Agar-agar får du på www.gourmeten.no
Camenbert :
1 st camembert.
Tilberedning:
Avkjøl solsikkeoljen i kjøleskapet i 2 timer
Honningperler:
Varm honningen og vannet i en kjele
Tilsett agar-agar og pisk inn, uten å få for mye luft i blandingen.
Kok opp og kok i 2-3 min.
Avkjøl 10 min i romtemperatur.
Ha blandingen i en sprøyte eller pipette og hell dråpe for dråpe i den
kalde oljen, for å lage perlene.
Fisk opp perlene med en hulløse og skyll av overflødig olje.
Camenbert :
Forvarm ovnen til 180 grader
Pakk camembert i aluminiumsfolie
Ha i ovnen i 20 min
Lag et lite hulrom i midten av camemberten
Legg honningperlene i.
Klar til servering !!!