Cateringmarkedet har lenge stått på stedet hvil når det kommer til digital innovasjon. Fremdeles må kunder lete gjennom Google, sammenlikne én og én catering og prøve å finne de beste rettene til den gunstigste prisen på egenhånd. Dette endrer seg nå med Cateringo.

”Vi så et stort behov for å spare både tid og penger i dette markedet. Det finnes en rekke aktører som hjelper deg med å sammenlikne priser på mat til under 10 personer, men ingen som kan bistå når du skal bestille mat til større grupper”.

Derfor begynte gründer Thomas Næss Thoresen å designe en cateringplattform under sin jobb som digital marketing specialist i Visma. Med bakgrunn fra kokkestudier på Etterstad videregående skole og bred digital kompetanse har han nå bygget en fullverdig cateringplattform, hvor man kan bla gjennom menyer til over 10 nøye utvalgte partnercateringer.

Kvalitet i fokus

”Det er viktig at man føler seg trygg på at man bestiller fra kvalitetsleverandører. Derfor har vi gjort jobben med å kvalitetssikre partnercateringene, slik at både bedrifts- og privatkunder kan bestille enkelt og trygt gjennom Cateringo.” sier Næss Thoresen.

Hittil har Cateringo formidlet catering til over 2800 personer. De har bistått med mat til en rekke arrangementer fra 10-150 personer, bryllup, koldtbord, dåp og andre samlinger. Planen videre er å gjøre løsningen enda enklere for bedrifter som bestiller overtidsmat, møtemat og lunsj. ”Det er veldig artig å få lov til å bistå folk med minneverdige og viktige arrangementer. Vi gleder oss samtidig enormt til også å kunne servere flere bedrifter nydelig cateringmat i tiden fremover”, forteller Næss Thoresen.

Store planer for Norge

Per i dag er satsningsområdet først og fremst Østlandet, med hovedtyngde i Oslo og Akershus, med tiden er det planer om å utvide slik at man kan bestille catering fra hele Norge gjennom Cateringo. Mye av jobben går ut på å finne de rette partnercateringene, og å sikre at de leverer kvalitetsmat. ”For å kunne etterleve vår ”fornøyde kunder”-garanti er vi nødt til å sikre at vi kun har dyktige samarbeidspartnere. Kvalitet tar tid”, insisterer han.

Foruten å bla gjennom menyer direkte på siden kan man få skreddersydde menyer dersom man har spesielle ønsker, for eksempel til større konferanser og bryllup. Uansett om du skal ha tapas, selskapsmat, koldtbord eller fingermat finner du en rekke flotte alternativer på Cateringo.no.