Ingredienser
400g Smør
400g Sukker
600g Hvetemel
1ts Natron
2ts Bakepulver
2ss Sirup (kan bruke 2-4 ss hvis deigen blir for smuldrete)
2ss Vaniliesukker
Tilberedning
Smør og sukker røres hvitt
Resten av ingrediensene røres også inn..
Deigen rulles til pølser som kjevles på platen til ca 10 cm bredde
Stekes på 180grader i ca 15 min eller til dem har fått en fin brunfarge
Når du nå tar «kakene» ut av ovnen skjærer du dem på tvers til ca 3cm brede «pinner» med en gang føre dem stivner! Veldig fint å bruke pizzaskjærer 🙂
Hei! Det står 2 ss vaniljesukker i stedet for 2 ts!!
Nei, det gjør det ikke heller. Da må det i tilefelle bli colastenger, i ett ord. Vi bruker ikke engelske orddelingsregler i Norge. Så enten colapinner eller colastenger 😀
det heter ikke cola pinner det heter cola stenger