Ingredienser

* 7,5 dl rhinskvin
* 2,5 dl eplejuce (eller annen transparent frukt eller bærsaft)
* 12 plater gelatin
* 2 ts honning
* 50 g sukker
* friske frukter og bær (ikke ananas og kiwi).jorbær og sukker til saus
* fløte til krem

Tilberedning

1. Skjær opp bær og frukt i passe biter og legge gelatinplatene i vann
2. Hvis du skal bruke ananas må denne kok i 3 min først for at geleen skal bli stiv
3. Varm opp eplejuce og 2,5 dl vin (skal ikke koke). Rør inn gelatinplatene og hell den varme væsken over i resten av vinen
4. Hell væsken over i en form til den dekker bunnen og sett dette til avkjøling i ca. 20 min, til det stivner
5. Legg så i frukt og bær og hell på rensten av væsken
6. Settes kjølig til geleen er stivnet

Serveres med bærsaus og krem.