Ingredienser

bunn:
4 Eggehviter
200 g Mandler
1- 2 ss Søtstoff/ Fruktose

topping:
1/2 beger Vaniljekesam
2 dl Kremfløte
1 boks hermetiske fersken, eller annen frukt

Tilberedning

Eggehvitene piskes helt stive (bollen skal kunne snus opp-ned uten å renne). I mellomtiden kjøres mandlene i en blender. La det være igjen litt tekstur. Vend mandlene og søtningen forsiktig inn med eggehvitene, og hell røren over i en smurt form (21-23 cm er fint). (Tips: legg bakepapir nederst i formen. Slik unngår du at kaken fester seg i bunnen)
Tørkes midt i ovnen på 160 grader i 30 minutter.

Kremfløten stivpiskes, og blandes med vaniljekesamen. Fordeles jevnt over den avkjølte kakebunnen.

Kaken i seg selv er ikke så veldig søt, så jeg foretrekker en søt frukt som fersken på toppen. Men her kan du variere og la fantasien slippe til.