Ingredienser:

4 egg
200 gr farin
100 gr hvetemel
100 gr potetmel
2 ts bakepulver
1/2 raspet kokesjokolade

Fyll : Vaniljekrem pluss bananer inni kaken.

Glasur :
150 gr melis
1/2 dl melk
200 gr firkløver sjokolade
50 gr margarin
Bryt sjokoladen i en kasserolle og bland i resten før det varmes opp til kokepunket.

Tilberedning:

ør egg og sukker hvitt. ha i de andre ingrediensene og bland det raskt sammen. Smør en rund form ( 26 cm) og ha deigen i den.
Stekes på 190 gr i ca 45-50 min (prøv deg litt frem etter hvilken ovn du har)
Når kaken er kald deles den i 2 eller 3 etter hvor høy den er blitt og fylles med vaniljekrem og banan oppå.

Lag glasuren og ha den på toppen. Settes i kaldt rom til glasuren har stivnet.
På bildet under har jeg laget en halv porsjon ekstra og derfor brukt langpanne. Da steikes kaken i ca 35 min på like mange grader.