Pommes frites:
    * 4 store poteter, skåret i båter
    * olivenolje
    * salt og pepper
Sett ovnen på 250 grader. Vend potetbåtene i olivenolje, krydre og legg i ildfastform. Stek på midterste rille i 30 minutter.
Rosa og hvite fiskepinner:
    * 100 g rugbrød/brød, malt i smuler
    * 20 g sesamfrø
    * 400 g laksefilet
    * 400 g torskefilet
    * 1 stort egg, pisket
    * salt og pepper
    * 1 brokkoli i smale båter
    * olivenolje og smør
Smuldre brødet i en kjøkkenmaskin. Salte og pepre og miks med sesamfrø. Legg på et fat.
Skjær fiskefileten i passe biter, ikke mer enn 2 cm tykke. Vend fiskebitene i egg, så i brødblandingen. Legg til side mens du koker brokkolien mør.
Stek fiskepinnene på middels varme i litt olivenolje og smør til de er gylne – noe som tar omkring et par minutter på hver side. De skal ikke fritteres, så de trenger ikke mer fett enn ved vanlig steking.
Hjemmelaget ketchup:
    * 2 bokser tomater
    * 1 dl vann
    * 1 ts salt
    * 1 ss sukker eller fruktose
    * 1 ts oregano
Bland ingrediensene i en kjele og kok opp. Småkok blandingen i en halv time, kjør så med stavmikser til du får en fin konsistens. Hell på flaske og sett i kjøleskapet. Ketchupen holder seg i to-tre uker.
