For enden af gaden er en fantastisk god cafe som ligger i enden av gågaten i Viborg, Danmark. Mineoppskrifter.no har testet den to ganger, èn i 2010 og en i 2012.

Vi må innrømme at vi ikke hadde de aller største forventninger om at gleden ved å spise perfekt brunsj i 2010 skulle opprettholdes i 2012 fordi kvaliteten på cafeer ofte faller ettersom nystarterentusiasmen ofte legger seg etter en stund, men her tok vi heldigvis grundig feil.

For enden af gaden har en helt fantastisk gourmet brunsjtallerken hvor hver minste detalj ikke bare er laget med presisjon, men også plassert på tallerkenen med presisjon. Vi nevner i fleng oster, varm chorizo, lun leverpostei, rørt jordbærsyltetøy, bacon, egg, rugbrød, loff, stekte poteter, hjemmelaget Nutella, kake. Det meste av det er hjemmelaget…
Dette serveres på en lang smal tallerken hvor man spiser seg fra venstre til høyre og maten ledsages gjerne av friskpresset juice i forskjellige varianter.

Prisen på det hele? Ca. 200 kr pr. person inkl. juice og kaffe. Det er billig, dette er gourmetbrunsj på høyde med de aller beste og dyreste restaurantene. Og på søndager har de brunsjbuffet, neste gang skal vi bestemt til Viborg på en søndag…

Les mer på http://www.forendenafgaden.dk/