Ingredienser

* 200g mørk sjokolade
* 200g smør
* 4 egg
* 2 dl sukker
* 2 1/2 dl hvetemel
* 1 ts bakepulver

Tilberedning

1. Smør en 2 liters kakaform med løs bunn
2. Smelt sjokolade og smør over svak varme.
3. Pisk egg og sukker porøst til eggedosis.
4. Bland mel og bakepulver i en egen bolle.
5. Avkjøl sjokoladesmør noe og rør det forsiktig (IKKE BRUK VISP) inn i eggedosisen. VEnd melblandingen forsiktig i. Ved for kraftig røring synker deigen sammen.
6. Hell seigen ned i formen og stek ved 225 grader i 12 minutter. Kaken skal ikke gjennomstekes, men være litt deigete.
7. Avkjøl kaken i formen.

Pynt kaken (evt kakestykker hvis de skal anrettes) med jordbær og sitronmelisse. Server den sammen med en god vaniljeis, evt pisket krem.