Ingredienser

4 kyllingfileter
4 skiver brie
8 skiver bacon
1 neve frisk timian
salt og kvernet pepper

Tilbehør:
1 pk knaskegulrøtter
1 pk sukkererter
1 rødløk
1/2 ss rød karripasta
smør/olje til steking
5 dl kokosmelk
smak til med salt, kvernet pepper og sitronsaft
1 dl frisk koriander

Tilberedning

Sett ovnen på 180 °C. Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og en kvist frisk timian. Ha på salt og pepper. Surr et par skiver bacon rundt hver filet. Stek dem litt på hver side i en middels varm stekepanne tilsatt smør eller olje, bare til filetene er pent brune. Legg dem over i en ildfast form og stek videre i ovnen i 10-15 minutter.
Skrell gulrøttene og del dem i to. Skjær løken i ringer. Fres gulrøtter, løk og karripasta i litt smør og olje. Tilsett kokosmelk. La det koke noen minutter til gulrøttene er møre. Ha i sukkererter de siste par minuttene. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Vend inn hakket koriander like før servering.
Del hver kyllingfilet i to på skrå – evt. i skiver på skrå – og server med sukkererter og gulrøtter i karri-/kokossaus. Brød fylt med feta, paprika og oliven smaker godt til.