Til 8 pannekaker:
3 dl hvetemel
6 dl melk
3 egg
2 krm salt
smør til steking
1 purre, strimlet
Hoisinkylling:
4 kyllingfileter (500g)
¾ dl hoisinsaus
½ dl kinesisk soyasaus
1 ss brunt sukker (evt. vanlig sukker)
Tilbehør:
Salat, tomat og purre. (Vi brukte også agurk og spinat)
* Pannekaker: Visp sammen alle ingrediensene utenom purre. Ha litt purre i stekepannen før stekingen av hver pannekake. Ha i røre, og stek.
* Hoisinkylling: Del filetene på langs. Ha i hoisinsaus, soya og sukker i en vid kjele. La kyllingkjøttet trekke i sausen i 10 min til det er gjennomkokt. (Vi stekte kyllingene litt etter kokingen.)
* Skjær kjøttet i skrå skiver. Sil sausen. Server pannekakene med grønnsaker, kylling og saus. (Vi kastet sausen, og serverte istedenfor ren hoisinsaus til retten.)