Det er mange som elsker friluftslivet og er blant annet engasjerte hobbyfiskere i lokale elvefar og vann. Fangsten blir de mest delikate retter som passer både på sommeren med en deilig salat og et glass hvitvin, og til sene vinterkvelder med poteter og et glass rødvin. Men kanskje tiden er inne for å komme seg ut for å oppleve mer av dette langstrakte og naturskjønne landet. Fra Lindesnes i sør til Kirkenes i nord er det tusenvis av idylliske steder for spennende naturopplevelser, bare sjekk disse spennende stedene.

Oppskriftene finner du hos oss, men vil du ut å farte til viddene i Finnmark, kysten i Lofoten eller innsjøene i Hedmark, trenger du et kjøretøy som passer for formålet. Og skal du fiske, bør du ha en fryser å legge det hele i. En bobil vil dekke mange behov, både til overnatting, oppbevaring og fremkomstmiddel. Sjekk søkbillån.no for bobillån, der finner du mange forskjellige lån med gunstige vilkår og betingelser.

Hva passer best?

Hvilken doning du synes er best for fiske-eventyret er opp til deg. En stasjonsvogn med stangholdere på fronten, en pickup med plass til alt pikkpakket eller en bobil hvor dere også kan overnatte og oppbevare fangstene.

Med billån vil valget være ditt. Og du vet helt sikkert best hva du vil ha. Det er fordi alle har sine egne behov. Men man trenger et kjøretøy. Fram til da kan du sjekke ut de beste oppskriftene med laksefileter, kveite loins eller sjømat, alt som gjør turen helt perfekt.

Alt klart til gutteturen

Med de beste oppskriftene, det rette fiskeutstyret og kjøretøyet, kan du nå starte en ny tradisjon. Gutta på tur med fluefiske eller dyphavsfiske alt etter som. Tur med vennegjengen er noe man alltid skal ta vare på, både for gammelt vennskaps skyld, og ikke minst for å komme seg litt ut av redet.

Er du en gla laks bør du vurdere muligheten for å ta med hobbyen på ferie. For det er mange flotte reisemål i dette landet hvor bare fiskelykke kan avgjøre turens helhet.

Nå synes alt klart for gutteturen, en tur for naturen bestemmer tempoet og fiskelykken bestemmer hvor stor fryser du skal ha med. Pakk fiskeutstyret i bilen å kjør av gårde nå.