Ingredienser

8ss olje
3 fedd hvitløk
1ts spisskummen
150 g løk i terninger
3 tomater,ferske eller hermetiserte.
1 ss tomatpure
1.5 ts gurkemeie
2ts salt
1ts malt chili
1 ts bukkehornkløver
2ts raspet ingefær
300g poteter
600g blomkål
1.5ts garam masala
3ss fersk koriander

Tilberedning

Varm oljen,tilsett spiskummen.La det frese litt før du tilsetter hvitløk.La hvitløken surre litt. Den må IKKE bli brun. Ha deretter i løk,og når den er litt gyllen har du i tomatene og ingefær. Tilsett så resten av krydderet,bortsett fra garam masala og koriander. Kok til oljen flyter opp. Tilsett potet i biter,kok i 3-4 minutter.Ha i blomkålbuketter. Kokes mørt (pass på slik at det ikke blir overkokt). Avslutt med garam masala og pynt med koriander.