Det er mange av oss som er glade i sport, og det er også mange av oss som kombinerer denne interessen med å tippe på resultater og andre utfall på disse sportsbegivenhetene. Fotball er den mest populære sporten, men hos nordmenn er også vintersport blant de idrettene som engasjer flest av oss. Noen ganger velger vi å se sport sammen med andre på en storskjerm på en pub eller et annet egnet sted, andre ganger igjen ser vi sport når vi befinner oss hjemme. Uansett hvor vi ser på sport frister det ofte med litt god mat og drikke.

Fotball er populært på puben

Med årene er det kommet mange flotte sportspuber og -barer, og spesielt når det er fotball på gang blir det gjerne fullt på disse stedene. Hvorfor det er slik er vanskelig å fastslå, men det henger kanskje sammen med tillært pubkultur og fotball fra reiser til England, samt at fotball er noe som engasjerer og blir ekstra morsomt når du har folk rundt deg.

På de mest populære kampene må du gjerne være tidlig ute for å sikre deg god plass. Dette gir litt ekstra tid før kampen slik at du kan styrke appetitten med en kald én samtidig som du studerer barmenyen for å finne ut hva du skal spise til kampen. Uansett hva du går for blir det litt ventetid før maten kommer på bordet, og den velger mange å benytt til å plassere et veddemål eller to.

Fisker du frem mobiltelefonen mens du venter, finner du mange bookmakere hos bettingselskaper.eu som du kan spille odds hos. Dette sørger for ekstra spenning under kampen, og når du får maten din og kampen begynner, har du sørget for dobbelt engasjement. Maten smaker sikkert godt også enten du gikk for noe tradisjonelt som en burger, eller valgte kyllingvinger eller sushi.

Hjemmelaget pizza til skiskytingen

Andre ganger velger du å se sport hjemme, og skiskyting er virkelig en sport som engasjer fra godstolen i de tusen hjem. Noe som alltid er godt, og som passer like godt til skiskyting som annen sport, er pizza. I tillegg til at det er godt er det også utrolig enkelt å lage. Det er ikke mange ingrediensene som skal til. Har du mel, gjær, vann og litt olivenolje og salt, har du det som behøves til deigen.

Mens deigen hever benytter du tiden til å plassere et Head to Head-veddemål på hvem som kommer til å gjøre det best av to utvalgte skiskyttere. Til dette kan du gjerne benytte en oddsbonus som du henter hos en bookmaker. Med litt oddsspilling før startskuddet går, er du sikret ekstra med spenning og engasjement mens det skytes på blink og skøytes på ski.

Når deigen er ferdighevet har du på tomatsaus, det du ønsker av garnityr, og ikke minst ost, før pizzaen stekes på høy varme i ovnen for fin og sprø bunn. Når pizzaen er ferdig er det bare å nyte den sammen med god drikke og skiskyting, samt krysse fingrene for suksess med oddsspillingen.