Ingredienser

2 egg
2dl sukker
125g meierismør
1dl melk
3dl hvetemel
1,5ts bakepulver
1ts malt kardemomme

Tilberedning

Visp egg og sukker til lett og porøs eggedosis. Smelt smøret og bland det med melken. Ha det i eggedosisen. Bland det tørre og ha det i deigen til slutt. Tilsett den smaksvarianten du måtte ønske, eller lag en stor porsjon deig som du deler og tilsetter ulike smaksvarianter. Fordel røren i muffinsformer og stek dem på 190 grader i 20 – 25 minutter.

Forslag til variasjoner:
– 200 g frosne bær (bringebær eller blåbær)
– 1 pl. (100 g) kokesjokolade, grovhakket
– 1/2 l grovt revne gulrøtter
– 1 dl rosiner
– 1 1/2 ts kanel
– 1/2 ts reven muskattnøtt

 

Du får 15-20 stk.