2 egg
2dl sukker
125g meierismør
1dl melk
3dl hvetemel
1,5ts bakepulver
1ts malt kardemomme
Visp egg og sukker til lett og porøs eggedosis. Smelt smøret og bland det med melken. Ha det i eggedosisen. Bland det tørre og ha det i deigen til slutt. Tilsett den smaksvarianten du måtte ønske, eller lag en stor porsjon deig som du deler og tilsetter ulike smaksvarianter. Fordel røren i muffinsformer og stek dem på 190 grader i 20 – 25 minutter.
Forslag til variasjoner:
– 200 g frosne bær (bringebær eller blåbær)
– 1 pl. (100 g) kokesjokolade, grovhakket
– 1/2 l grovt revne gulrøtter
– 1 dl rosiner
– 1 1/2 ts kanel
– 1/2 ts reven muskattnøtt
Du får 15-20 stk.
supre til alle anledninger også til strand turer
Dette var kjempegode muffins, tredobblet oppskriften, så fikk 31 lyse og 31 sjokolademufinns. 😉
Diise ble mega gode. Vi doblet røra og fikk 40 stk.. puttet non.stop i.. very good.
Til dere som klager over at det ikke står hvor mange det blir.. SÅ står det nederst etter oppskriften 15-20 stk.
Tusen takk for at du har delt denne oppskriften, Mia 8 år som baker… og sa at jeg MÅTTE smake på deigen/røra… og den var god… gjett om Mor slikket sleiva a 🙂
Sabla gode kaker dette her. De er en skikkelig vinner i bursdager og andre selskaper 🙂
Alle liker jo muffins så det er et kakeslag man bør ha med uansett, man kan jo lage andre kaker i tillegg.
Veldig førnøyd fikk ca 17 muffins.
Hvor mange blir det?!:)
Smakte godt men det vart veldig lite
Er det lyse eller mørke muffins og hvor mange blir det????????????
Hei jeg heter Hannah og er 10år hvor mange muffins blir det jeg skal bake til familien:);)
Blir det mer enn 12?
Dårlig at det ikke står hvor mange det er. Jeg skal lage 40 stk. Bruker ikke denne bare fordi et ikke står hvor mange det er. 🙂
hvor mange blir det ? 😉
Herlig!! reddet meg fra svigermor 😉