Gourmetkveld på Hotel Royal

På reise i Danmark må man bare spise mye god mat… og denne kvelden ble min første møte med to ting, jeg aldri hadde prøvd før. Nemlig en 9-retters gourmetmiddag samt en etterfølgende tur på Aarhus fineste hotell og kasino, Etter fem måneder med eksamener og i alt fem års studier hadde kjæresten min gitt meg en opplevelse som belønning – en kveld i gourmetens tegn. Vi ankom til Hotel Royal en kald fredag kveld. Hotellet dampet av varme og imøtekommenhet, så alt vr tilrettelagt for at vi skulle få en fin kveld. Vi ble vist opp til hotellets restaurant, hvor middagen skulle foregå. I den velfylte restauranten sto kelner og bord klart da vi ankom. Vi satt under restaurantens store tre, hvor vi gjennom restaurantens glasstak hadde en fantastisk utsikt til himmelen. Kelneren Daniel var rask til å hjelpe oss, og la meg si med det samme; han var veldig god med oss. Hele kveld guidet han oss gjennom de 9 forskjellige rettene og han sørget også for fantastisk vin i rikelige mengder. Vi startet med bobler og snacks, før 3 forretter kom på bordet. Konseptet minnet om tapasanretninger, og den første delen var med den beste krabbesalaten, jeg noensinne har smakt. Så serverte de svine-purreterrine og røkt laksetatar. Nam! Hovedretten bød på 3 serveringer med sprengt kalvebryst, fransk maiskylling med grønt samt min første bekjentskap med stekt multe. Allerede nå var kjæresten min og jeg veldig godt i siget, med en bombe av smaksinntrykk og gode viner. De 3 dessertene så jeg fram til, og la meg si at de alle levde opp til de høye forventningene som etter hvert hadde blitt bygget opp av de lekre forrettene og hovedretter. Vi fikk to forskjellige ost fra Arla Unika med kvedepaté, krydderbollekake med nypekrem og epler samt den lekreste vaniljeiskremen med romsyltede bær. Etter de 9 fantastiske rettene og rikelig med vin var jeg og kjæresten min klar på jakten etter den store gevinsten på hotellets nye kasinospill. Kjæresten min hadde introdusert meg for BlackJack før vi reiste, slik at jeg hadde en idé om hva de forskjellige spillene gikk ut på. Vi prøvde forskjellige spill, og det var faktisk artig, men også veldig nervepirrende for første gang å «gamble» med sjetonger. Den store gevinsten må vi imidlertid vente med til neste gang! Det ble ikke til det store økonomiske overskuddet i denne omgangen, men et enormt overskudd på opplevelseskontoen. Vi hadde en fantastisk kveld, som jeg aldri vil glemme.

Mer om: Gourmetkveld på Hotel Royal

Hotel Royal fortsetter sin tradisjon med å arrangere gourmetkveld, kjent for fantastiske kulinariske opplevelser i en luksuriøs atmosfære. Denne gangen har hotellet gått ett skritt videre for å overgå forventningene til sine estimerte gjester. Nytt av året er at gourmetkvelden vil tilby unike vinkvelder der vinelskere kan utforske ulike sjeldne og utsøkte viner fra hele verden.

Gourmetkvelden på Hotel Royal vil være ledet av prisbelønte kjøkkensjefer og deres talentfulle team. De vil bruke lokale råvarer av høy kvalitet for å skape en uforglemmelig gastronomisk opplevelse. Menuen vil variere hver gang, men fokus vil alltid være på å fremme lokale og sesongbaserte råvarer. De lekre rettene vil være en skjønn forening av tradisjonell og moderne matlaging, tilberedt for å fremheve den naturlige smaken av hvert enkelt ingrediens.

Hotel Royal har også investert i å oppgradere sine spiseområder for å gi en enda mer elegante og intime opplevelse. Gourmetkvelden vil bli holdt i den nyrenoverte salen hvor gjestene kan nyte en spektakulær utsikt over byen mens de nyter deilige retter.

I tillegg vil hver gourmetkveld være en lærerik opplevelse. Gjestene vil få detaljert informasjon om hvert måltid, hvor ingrediensene kommer fra og hvilke viner som passer best til rettene. Dette er en flott mulighet for mat- og vinelskere til å utvide sin kunnskap og utvikle sin smakspalett.

Gourmetkvelden på Hotel Royal er mer enn bare et måltid, det er en kulinarisk reise som begynner med nøye utvalgte ingredienser, transformeres til kreative retter av dyktige kokker, og avsluttes med en enestående smaksopplevelse. Det er denne dedikasjonen til detaljer, kvalitet og innovasjon som gjør gourmetkvelden til en uimotståelig affære for alle gastronomer der ute.

Legg igjen en kommentar