Ingredienser:
2 dl havrekli
2 dl lettkokte havregryn
2 dl sammalt hvete grov
1 dl linfrø
1 dl kruskakli
2 dl sesamfrø
2 dl solsikkekjerner
2 ts salt
6 ss Hi-Maize
7 dl vann
Fremgangsmåten:
Ha stekeovnen på 175 °C, temperaturen er viktig.
Bland alt i sammen og la det stå i ca. 10 minutter slik at det får satt seg. Fordel massen utover tre stekebrett som man har lagt bakepapir på. Stryk ut massen med en stekespade eller lignende til det er tynt og helt jevnt fordelt utover bakepapiret. Sett det i stekeovnen i ca. 10 minutter.
Ta ut og skjær til i passe stykker til å spise. Sett så knekkebrødene i ovnen igjen i ca.30 minutter, sjekk gjerne innimellom for å se, det er artig å se de bli hardere og hardere, men ikke åpne ovnen for ofte, da slipper varm luft ut.
Kommentar til denne oppskriften:
Disse knekkebrødene skal bli tynne og sprøe og er like gode til kaffe som til frokost, kveldsmat eller nistepakka. Kan også spises som snacks.
Oppskrifta ser spennendee ut og skal prøve.