Ingredienser
1/2 finhakket rød paprika
1/2 finhakket grønn paprika
2 bokser grovhakkede tomater (ca 400 g)
1 finhakket løk
1 ts kajennepepper
1 ts chilipulver
1/2 lime (saften)
jalapenos (etter smak)
salt/pepper
Tilberedning
Blandes og has i en bolle. Tilsett saften av 1/2 lime og smak til med salt og pepper. Jalapenos finhakkes og has i – etter smak. Holder seg noen dager i kjøleskap.
Kjempegod salsa for meg som ikke er så glad i koriander. Vil prøve med rå chili neste gang.
Blir enda bedre om man koker den litt slik at grønnsakene blir litt møre og smakene får satt seg.
Salsa’n blir bedre med fersk, finhakket råd chilipepper.
Den var kjempe god 🙂
Er det to bokser med tomater a 400g, eller skal det bli 400 g tilsammen med 2 bokser?
Nydelig oppskrift! Ble umiddelbart en suksess i heimen.. Klarte å trykke på feil stjerne og da datt gjennomsnittet.
Fantastisk goe salsa..Eg like godt å prøva meg på heimalagte mat..Då vett me ka me for i okke…Takk for oppskriftå;=)
Super salsa! Blir litt mye salsa ut av denne oppskrifta, og kanskje litt sterk for en svak sjel. Men ellers helt topp!