Ingredienser
2 egg
3 ss sukker
1/2 plate kokesjokolade
2 ss sterk kaffe
2 dl fløte
5 plater hvite gelantin
Tilberedning
Sjokoladen deles i småbiter og løses opp over vanndamp i kaffen. Eggeplommene piskes til eggedosis med sukkeret. Fløten vispes stiv. Bland sammen eggedosis, sjokolade og krem, tilsett den oppløste gelantin og de stivpiskede eggehviter. Rør godt rundt før den helles i vase eller dessertglass. Pynt også med revet sjokolade eller snusmalt kaffe, gjerne litt krem også.
Hvem idiot er det som har lagt ut denne oppskriften?
Det her er jo sjokolademousse!!! Masse gramatikkfeil og manglende tilberedningspunkter er det også! Virker mer som om man bare har oversatt et eller annet random på google translate og slengt det ut..
Slurv er den rette betegnelsen på denn oppskriften. Hvor stor mengde sukker skal det være, og hvorfor ikke skrive i «Ingredienser» eggeplommer og ikke bare Egg!