For oss matelskere så er det viktig at vi får mest mulig for pengene, det gjør at vi kan lage ennå mer spennende mat. Dessuten så er det morsomt å lage god, billig og unik mat.

KIWI_LOGO_liteMen det er viktig at vi ikke tror på alt vi hører fra dagligvarebutikkene. I november sprakk nemlig TV2 Hjelper Deg nyheten om at Kiwi ikke lenger har momskutt på frukt og grønnsaker.

Dette til tross for at reklamene på TV og i aviser spiller på nettopp at Kiwi har kuttet momsen. KIWI selv syntes ikke det er problematisk at reklamen lyver, så til deg som handler hos Kiwi pga momskuttet på frukt og grønt så er det kanskje på tide å finne ut hvem som er billigst. Faktisk så er ikke Kiwi billigst på noen grønnsaker eller frukt.

I følge pristesten til TV2 Hjelper Deg så kommer Rema 1000 best ut. Og dette er jo gode nyheter for deg for dette er den butikken som generelt kommer best ut på pris når det kommer til mat.

Selv så har vi alltid holdt oss til Rema 1000 for mye av råvarene og det vi ikke får der har vi pleid å kjøpe på Meny. Men når du ser reklamefilmen som Kiwi har laget så blir man jo fort lurt.