Alle elsker en god matkrig, ikke sant? 😀

UFC-betting er litt mer alvorlig, og kan være bra for de som forstår vanskelighetene med MMA-kamper og det grunnleggende innen sportsbetting. I denne guiden har vi dekket alt du trenger for å komme i gang med å satste på UFC spill.

Les videre for å finne ut hvordan MMA-spill fungerer, hvordan du plasserer spill og den beste bookmakeren for å satse på MMA, 22Bet. Se også noen av de beste tipsene og strategies for å få en fordel. Kom igjen!

Historien til UFC

MMA, acronym for Mixed Martial Arts, er en kontrakts kampsport som inkluderer forskjellige kampsport teknikker (Kick Boksing, Muay Thai, Karate, Boksing, etc.) Brasiliansk Jiu Jitsu, Gresk-romersk bryting, Sambo, Pancrazio, Judo etc. ).

Det sites at er stamfar til denne sporten bli kjent allerede på 70-tallet, også takket være navn som Bruce Lee som, som den største exponenten for kampsport spesialisten i Kung Fu, åpnet dørene til denne verden ved å lage sin kampteknikk nettopp kalt Jeet Kune Do (en slags stamfar til MMA), eller «måten å avskjære slaget». Bruce Lee teoretiserte i utgangspunktet spørsmålet om alle kjente prinsipper for klassisk kampsport.

Opprinnelsen til disse disiplinene er ikke godt definert, vi har noen skrifter som allerede dokumenter deres tilstedeværelse ved de olympiske leker i Hellas i 648 f.Kr. På den tiden var blant de mange «Pancrázio», et blodig slagsmål der idrettsutøvere risikerte alvorlige skader som noen ganger kunne være dødelige.

Vi kommer til oss nå og snakker om den første verdenskampanjen som er i gang, UFC (Ultimate Fighting Championship), grunnlag i 1993 av John Milius, visjonær regissør, i samarbeid med Orion Gracie (et velkjent medlem av Gracie-familien som oppfant Jiu Brazilian Jitsu), Isaacs, Campbell og Art Davie, med base i Las Vegas. (UFC eies nå av Dana White).

Denne lille perlen (UFC) er den første MMA-organisasjonen i verden. Den geniale ideen ble født i et forsøk på å identifisere den beste jagerflyene i verden, basert på reglene til den brasiliansk Vale Tudo. Dessverre, i begynnelsen, førte det lille antallet regler, blandet med brutaliteten til sparkene og de uoverensstemmende atletiske kommisjonene, til at hun end opp i bus sport. Årsaken til denne situasjonen var også det veldig sterke presset mottatt fra de forskjellige miljøene han følte seg ukomfortabel overfor (først og frem bokseverdenen).

Det kontinuerlig sporet av negative rangeringer forstyrrer derreter Pay Per View-hendelser og reduserte deres synlighet drastisk. Fra det øyeblikket begynte UFC å vedta strengere regler, sluttet seg til viktigere og strengere atletiske kommisjoner (nåværende USADA) og utropte seg selv som en promoter for kampsport. Derfor gjenopprettingen av Pay Per View-plasser og den raske og utrolig økningen.

UFC blir en del av den enhetlige MMA-forskriften opprettet av Nevada-kommisjonen (USA), hvor du bare kjemper i åttekantet (oktagonalt bur).

Hvis du også elsker å spille og satse på nye idrett, men er ny i UFC, så har du kommer til rett sted: i denne praktisk og enkle guiden tar vi en detaljert titt på nybegynnerens grunnleggende om hvordan du kan satse på UFC.

UFC-regulering

Hver runde varer i 5 minutter, 1 minutt pause etter hver runde, kamper spilles i tre under eller fem om kampen har tittel.

Shorts må være komitégodkjent, ingen sko, skjorter eller lange bukser.

Tre dommere dømmer hver runde, vinneren av hver får 10 poeng, taperen 9 eller mindre, hvis begge er uavgjort, 10.

Album till att så lenge det ikke er i en nedadgående bevegelse (f.eks. 12-6). Det samme gjelder slag mot bakhodet.

Spark mot hodet og knærne er forbudt når motstanderen er på bakken. Det er ikke tillatt å bite eller ta på øynene.

Ingen slag mot kjønnsorganene

I tillegg til UFC, som vanligvis har sine kamper på lørdagskvelder, er det også Bellator MMA, det nest viktigste merket innen MMA, fullt av lovende unge idrettsutøvere eller kjente fightere som noen ganger kommer fra UFC fordi det ikke er det. mer på toppen av karrieren, som fortsatt garanterer et garantiert show.

UFC Sports Betting: Slik fungerer det

Når du kommer til dette punktet, lurer du kanskje på hvordan du kan satse på UFC og hva er de viktigste innsatsene som kan gjøres. Nedenfor ser vi de mest populære typene spill på de beste datingsidene på nett.

Vinner av kampen

Dette er den enkleste typen innsats. I dette tilfellet er det bare å gjett hvilken av de to jagerflyene som winner på slutten av kampen.

Series Modus

Som vi har sett tidligere, er det mange mulige utfall knyttet til seieren til en av de to fighterne. Q Denne innsatsen vil gi deg en sjanse til å gjette typen utbetaling og derfor om det vil være ved KO, send eller andre sannsynlige alternativer.

Slutt på første runde

Hvem vil ha seiret på slutten av første runde. Hvis du har en idé, er dette den rette innsatsen for deg.

Ned opp

Under/Over-spill er også tilgjengelig i denne sporten, knyttet til forskjellige markeder: poeng, runder osv.

Spilleren som får flest poeng

Med denne innsatsen må du gjette hvilken av de to spillerne som har fått flest poeng på slutten av spillet.

Langsiktige spill (antepost)

Denne typen innsats er knyttet til en turnering eller konkurranse. Du kan derfor satse på hvem som winner, hvem som winner flere under eller vil have på matten flere ganger og mange andre muligheter for å oppleve en hel sesong med følelser.

Live betting

Deretter er det en kategori som er mye verdsatt av online bettors, live-modulen, som lar deg plassere spill under kampen. Det er mange tilgjengelige markeder, for eksempel slutten av runden, hvem vil falle først, hvilken fighter som vil få en telling og mange andre muligheder. Dette er den ideelle type for de som leter etter en dose adrenalin!