Ingredienser:

1 stor rå kylling
0,5-0,9 dl. vegetabilsk olje (ikke oliven, helst soya)
3 middels store løk, finhakket
6 hele kardemommefrø, knuses lett
1 ts hel svartpepper
1 ts hel nellik
4 kanelstenger (2 cm)
1/4 ts malt muskat
2 ts salt

Tilberedning:

Kyllingen flås og deles i porsjonsbiter. Jeg foretrekker å IKKE utbene den da ben gir kjøttet god smak. Varm oljen i en stor panne, f.eks, wok. La løken surre i 10 min til den er myk og gylden. Legg til alt krydder – salt. La frese i 3 min. Legg så i kyllingbitene og saltet, sett på lokk og la småkoke på svak varme i 35-40 min. (bruker du wok kan det ta lengre tid)

Krydrene skal ikke spises ! De er lette å se og pirke ut.

Mens kyllingretten surrer lager du raita.