
Indiske Kati-rolls er en populær street food-rett som stammer fra Vest-Bengal i India. Kati-rolls er indiske wraps som går fort å lage og som smaker kjempegodt. Disse passer til alle anledninger, enten du skal arrangere middagsselskap med indisk street food eller trenger noe å spise på farten.
Ingredienser til 4 porsjoner:
- 3 dl yoghurt
- 1 fedd hvitløk
- 1 pose Tikka Masala-miks
- 600 g kyllingfilet
- 70 g babyspinat
- 2 tomater
- 1 gul paprika
- 1 rødløk
- 2 ss nøytral olje
- Chapati eller Roti (brød)
Tilberedning:
Bland sammen 2 dl av yoghurten med hvitløk og kryddermiksen. Resten av yoghurten kan du spare til servering.
Skjær kyllingen i biter og vend den i yoghurtblandingen. La det stå.
I mellomtiden kan du skjære opp grønnsakene og varme brødet etter anvisning på pakken.
Varm opp en panne med olje, og stek kyllingen på middels høy varme i ca. 5 minutter.
Servering:
Pakk inn kyllingen og grønnsakene i brødet som en wrap, og server med yoghurt på toppen. Smakelig måltid!