Ingredienser:

1 liten grillet kylling
2 squash (a 250 gram)
1 dl olivenolje
1-2 hvitløksfedd, presset
1 ts salt
3 mozzarellaoster (a 125 gram)
1 lite glass soltørkede tomater i olje
172 potte basilikum
2 pakker ferske lasangeplater /a 240 gram). Vanlige plater kan event. legges i bløt..
Saus;
2 dl creme fraiche
1 glass ajvar relish (340 gram)
3 dl melk
2 ss olje fra tomatene
1 ts salt

Tilbehør:
Høvlet parmesanost
grønn salat

Tilberedning:

Sett ovnen på 225 grader
Fjern skinnet på kyllingen og hakk kjøttet i små biter.
Skrell squashen og høvle den i tynne skiver med en ostehøvel.
Bland olje , hvitløk og salt i en bolle.
Bland i squashskivene.
Stekes i ca 2 min på stekepanne, (flere omganger)
Sil tomatene (spar 2 ss til sausen) og grovhakk dem.
Hakk basilikumen, og skiv osten.
Fordel kylling, squash, tomater, mozzarella og basilikum på lasangeplatene og rull dem sammen.
Legges side om side i en smurt ildfast form.
Visp sammen creme fraiche, ajvar relish, melk, tomatolje og salt.
Blandingen helles over rullene.
Stekes i 25 min.

Porsjoner:
8