7 eggehviter
500 gr. sukker
250 gr. malte mandler
2 ss. hvetemel
Eggehvitene piskes stive med sukkeret som tilsettes litt etter litt.
Vend inn hvetemel og malte mandler.
Settes med teskje på plate med bakepapir. (Du må lage 130 stk. for å få 65 ferdige kaker)
Steketid:180 grader, midterste rille, 8-10 minutter.
Krem:
150 gram kokosfett/delfiafett
100 gram melis
7 eggeplommer
15-20 dråper sitronessens
Kokosfettet smeltes på svak varme.
Pisk melis og eggeplommer lyst og luftig. Tilsett sitronessens og kokosfett i en tynn stråle mens mikseren går.
Sett kremen i kjøleskapet en stund til den begynner å stivne.
Legg to og to kaker sammen med krem imellom.
Frys kakene. Kakene tas ut av fryseren og kan spises etter 5-10 minutter. De skal være halvtinte.