Ingredienser
2 kalkunbiffer
salt, pepper
2 ts olje
Grillede grønnsaker:
1/2 squash
1/2 aubergine
1/2 rød paprikakalkun.jpg
1 ts olje
Sur-søt saus:
2 ss soyasaus
1 ss hvitvinseddik
2 ss tomatpuré
3/4 dl hønsebuljong (vann + terning)
2 ts maisenajevner
kunstig søtstoff etter smak
Tilberedning
Gni kjøttet inn med salt og pepper og stek det i litt olje i stekepannen, ca. 15 minutter til
sammen. Skjær squash og aubergine i skiver på langs. Skrell paprikaen med potetskreller og skjær den i brede strimler. Pensle grønnsakene med olje og stek dem i grillpanne eller stekepanne til de er møre, ca. 5 minutter.
Bland alle ingrediensene til sausen og kok den i 2 minutter.
Server kalkunbiffene med grønnsakene og sausen ved siden av.