Ingredienser
2 egg 2 ½ dl. sukker 3 dl. Siktet hvetemel 1 ½ dl. Kaldt vann 2 ts. Bakepulver
Tilberedning
Egg og sukker piskes til eggedosis. Rør forsiktig inn resten av ingrediensene. Steketid: 200 grader, midterste rille, ca. 20 minutter. Glasur: 2 ss. Margarin 1 dl sukker 1 egg 2 dl. Kokos Alt dette gis et oppkok. Ta kjelen av platen og rør i 2 ts. med vaniljesukker. Glasuren strykes på den halvferdigstekte kaken. Stek kaken igjen ca. 5-10 minutter, til den er gylden.

Mer om emnet: Kokoskake

Kokoskake er en deilig dessert med sin rike, tropiske smak. I motsetning til den tradisjonelle sjokoladekaken eller fruktkaken har kokoskaken sin unike aromatiske smak. Ingrediensene til denne desserten er ganske enkle. Du trenger kokosmjøl, __egg, sukker, bakepulver og smør. Noen vil også tilsette vaniljeekstrakt for å gi den litt mer smak.

Hovedattraksjonen til denne kaken er selvfølgelig den friske kokossmaken. Denne kaken er spesielt populær i områder hvor kokospalmen er innfødt, som i Karibien og Stillehavet. Imidlertid er det heller ikke uvanlig å se denne kaken i europeiske bakeri. Dens unike smak gjør den til et godt valg for enhver anledning.

En unik variant av kokoskake er den som er laget med dehydrert eller tørket kokos. Denne typen kake har en tykkere konsistens og en kraftigere kokossmak, som gjør den til en deilig dessert eller middags avslutning.

Du kan lage en kokoskake sunnere ved å bytte ut sukkeret med et naturlig søtningsmiddel som honning eller agavesirup. Du kan også bruke hvetemel istedenfor hvetemel. Noen tilsetter også frukt, som ananas eller mango, for å gi kaken en ekstra fruktig smak.

Alt i alt, Kokoskake er ikke bare en deilig dessert, men også en som kan tilpasses etter dine personlige preferanser. Enten du liker en lett og luftig kake eller en rik og tett en, kan du definitivt lage en kokoskake som passer til din smak.