Ingredienser

6 eggehviter

300 gr. sukker

150 gr. HAKKEDE mandler

1 ½ ts. bakepulver

1 ½ ts. vaniljesukker

Tilberedning

Sukker og eggehviter piskes stivt. Ha i hakkede mandler, bakepulver og vaniljesukker.

Stekes i langpanne, 20 minutter, midt i ovnen ved 180 grader.

Krem: (til å ha i midten av kaken)

6 eggeplommer

150 gr. sukker

1 ts. vaniljesukker

6 ss. kaffi

1 ½ plate kokesjokolade

150 gr. smør eller margarin

Ingrediensene til kremen (unntatt smør) varmes opp til kokepunktet.

Smøret has i når det kjølner.

Pisk så alt opp med mikser.

Kaken deles på tvers, og kremen has på mellom lagene.

Krem og pynt:

(til å ha på toppen av kaken)

Banan

½ liter kremfløte

krokan

Blå druer, kiwi, jordbær, blåbær eller annen frukt og bærsorter.

Pyntes på øverste laget med oppskåret banan. Deretter has pisket krem over (spar litt av kremen til å sprøyte/pynte rundt kanten på kaken). Strø med krokan (kan kjøpes ferdig i små kakepyntposer).

Pynt med kiwi og blå druer, eller annen frukt og bær. Sprøyt litt krem rundt kanten.