Ingredienser:

4 svinekoteletter
200 g sjampinjonger
2 ss smør
2 dl vann + 1/2 kjøttbuljongterning
2ss fersk timian
2 dl matyoghurt + 1/2 ss hvetemel (Blandes sammen)

Tilbehør:
Stekte potetbåter
Salat

Tilberedning:

1. Skjær sjampinjongen i skiver.
Varm litt smør i en panne og stek soppen på ganske svak varme

2. Stek kotelettene pent brune, ca. 2 minutter, på sterk varme.
Legg lokket på pannen og la kotelettene ettersteke med platen avslått.

3. Ta kotelettene opp og hold dem varme. Legg soppen tilbake i stekepannen, spe på med vann og buljong.
La det koke ca. 5 minutter. Bland i timian og matyoghurten. La det koke opp igjen.

4. Server kotelettene med soppsausen, potetbåter og salat.