Er du en av de som sender barna med kjedelige matpakker hver dag når de skal i barnehagen eller på skolen? Vel da får du lese videre, vi har nemlig testet ut det vi mener er verdens kuleste matbokser. De er erke amerikanske, men samtidig utrolig praktiske. De kommer i metall og har magnet design som gjør at barnet ditt kan bytte ut motiver på matboksen på samme måte som du kan bytte deksler på telefonen din.

planet-boxMatboksene har også flere lommer noe som oppfordrer foreldrene til å lage en variert matboks. F.eks litt druer et sted,litt agurk et annet sted og ikke minst noen deilige brødskriver et sted.De er utformet på en slik måte at frukt og grønt holder seg ferskt i boksen. Med andre ord du har mye plass i disse matboksene. I tillegg så er størrelsen på matboksene akkuratt slik at de passer perfekt i skoleranslen uten at de tar for mye plass.

Ikke bare gjør matboksen det mer spennende for barna å spise lunsj. Men på grunn av alle rommene som skal fylles så blir foreldrene motivert til å legge mest mulig energi i lunsjen til barna. Vinn-Vinn situasjon? Ja sier vi.

Produsenten av disse boksene er Planet Box er et ektepar som ville gjøre lunsjen til både barn og voksne bedre. Det endte selvfølgelig med at Planet Box ble født, disse boksene har blitt så populære at de selges ut på 1-2-3.