Ingredienser:

600 g kyllingfilet
4 nellikspiker
4 hele kardemommefrø
1 kanelstang
2 laurbærblad
1 ts hakket ingefær
1 ts hakket hvitløk
3 dl vann
1 ts gurkemeie
2 dl finhakkede tomater
2 ss yoghurt naturell
2 ss kremfløte
1 ts sitronsaft
salt
frisk koriander
(1 ss garam masala kan erstatte nellik, kanel, kardemomme og laurbærblad.)

Tilberedning:

Surr finhakket løk, ingefør, hvitløk, nellik, kanel, kardemomme og laurbærblad.i 2-3 minutter. Tilsett vann, gurkemeie og chili, og stek til oljen «skiller seg». Tilsett kyllingfileten i biter og stek under omrøring i 5 minutter. Ha i finhakkede tomater, yoghurt og fløte og la trekke til sausen tykner. Rør om og smak til med sitronsaft og salt. Dryss over finhakket koriander til slutt.