Ingredienser:
4-6 kyllinglår
1 dl kefir
1 båt hvitløk
1 ss finhakket frisk ingefær
salt/pepper
1 ss chilipulver
1 ts garam masala
1 ts knuste fennikelfrø
1 ss olje
saften av 1/2 sitron
10 knuste cashewnøtter
1 ts gurkemeie
1 ts malt koriander
saften av 2 lime
1/2 ts sukker
litt salt
litt pepper
2 løk
4 tomater
1/2 agurk
1 grønn chili
finhakket frisk koriander
finhakket frisk mynte
Tilberedning:
Fjern skinnet på lårene og skjær dype snitt i kjøttet. Bland resten av ingrediensene til en marinade og hell i pose. Legg i kyllingstykkene og la ligge kjølig natten over. Tørk kjøttet og stek på rist ved 220 grader i ca 30 minutter.
Tomatsalat: Rør sammen limesaft, sukker, salt og pepper i en bolle til salt og sukker er løst opp. Tilsett grønnsakene i små terninger og bland inn urtene. Sett kaldt før servering.