Ingredienser

10 vårløk eller en bolle blandet sopp
2 kyllingfileter
1 boks cannellinibønner, avrente og vaskede
1 fedd hvitløk uten skall og i skiver
1 liten håndfull fersk oregano
1 lite glass hvitvin
1,5 dl kremfløte
havsalt og nykvernet sort pepper

Tilberedning

Siden dette er for to personer, lager jeg en stor sølvpapirlomme/pose til å koke alt i. Brett et bredt stykke sølvpapir i to slik at det er på størrelse med to skoesker. Lag en to centimeters brett på tre sider slik at du har en side igjen som åpning.

Forvarm ovnen til 220 grader. Bruker du vårløk, koker du dem i to minutter slik at de mykner. Bland sopp eller vårløk i en bolle med alle de andre ingrediensene, inkludert kyllingfiletene, og mos en håndfull cannellinibønner i hånden din. Smak til med salt og pepper, og hell alt oppi ”posen”. Lukk åpningen, og pass på at posen er godt lukket på alle sider. Legg den på et stekefat. Varm fatet litt på platene først, deretter setter du den på en rille midt i den forvarmede ovnen i 25 minutter.

Ta ut av ovnen, plasser posen på en stor tallerken, sett den på bordet, og åpne den. Du kan godt variere med oppskriften; kokte nypoteter eller noen håndfuller spinat er også godt.