Kyllingfilet, bacon, olivenolje, salt, pepper, hvitløk, fersk basilikum, soltørket tomat, parmesanost, poteter, sjalottløk og tomater
Skjær potetene i skiver og legg dem på et ildfast fat. Ha på litt olje, salt, pepper og hvitløk. Sett dem midt i ovnen på 200 grader.
Skjær et snitt i kyllingfiletene og fyll med salt, pepper, hvitløk, soltørket tomat og fersk basilikum.
Surr deretter bacon rundt kyllingen (om man ikke vil bruke bacon, er Serrano-skinke et fullgodt alternativ).
Stek filetene i panne på høy varme, til baconet er stekt.
Del tomater i to, og krydre de lett og ha på parmesanost.
Legg kyllingen og tomatene og sjalottløken inn sammen med potetene (når det er ca 15-20 min igjen for potetene).
Det er godt med en frisk salat ved siden av. Om man ikke vil spise poteter, er det bare å droppe de, kjøttet med bakt tomat og salat er godt alene.
Kylling er ikke alltid sunt. høyt innhold av kolesterol, samt stekemutagener er dte viktig å være obs på http://erdetsunt.wordpress.com/er-kylling-sunt/