Ingredienser

Kyllingfilet, bacon, olivenolje, salt, pepper, hvitløk, fersk basilikum, soltørket tomat, parmesanost, poteter, sjalottløk og tomater

Tilberedning

Skjær potetene i skiver og legg dem på et ildfast fat. Ha på litt olje, salt, pepper og hvitløk. Sett dem midt i ovnen på 200 grader.

Skjær et snitt i kyllingfiletene og fyll med salt, pepper, hvitløk, soltørket tomat og fersk basilikum.
Surr deretter bacon rundt kyllingen (om man ikke vil bruke bacon, er Serrano-skinke et fullgodt alternativ).
Stek filetene i panne på høy varme, til baconet er stekt.

Del tomater i to, og krydre de lett og ha på parmesanost.

Legg kyllingen og tomatene og sjalottløken inn sammen med potetene (når det er ca 15-20 min igjen for potetene).

Det er godt med en frisk salat ved siden av. Om man ikke vil spise poteter, er det bare å droppe de, kjøttet med bakt tomat og salat er godt alene.