2 kyllinglår
½ løk
1 hvitløkbåt
2 ts olivenolje
1 stor tomat
½ rød paprika
½ gul paprika
½ liten squash
1ss hakket persille
1 laurbærblad
2-3 stilker timian
1 ts salt
1 krm pepper
1 dl tørr hvitvin
I ovnen ved 200° i ca. 30 minutter.
Brun kyllinglårene raskt i olje. Ta dem opp. Skjær løken i ringer, finhakk hvitløken. Fres det mykt i stekefettet etter kyllingen. Legg det i et ildfast fat. Skjær tomaten i båter. Skrell paprikaene med potetskreller og skjær dem i strimler. Skjær squashen i terninger. Fordel grønnsakene over løken. Dryss på persille, legg i laurbærblad og timian, dryss på salt og pepper og hell vinen over. Legg kyllinglårene på toppen. Dekk fatet med aluminiumsfolie og bak retten i ovnen til kyllingen er gjennomstekt.