Ingredienser:
– 200gr kylliingfilet eller kjøtt fra 1 grilla kylling
– olje (til steking)
– 2 hvitløksfedd
– 1 liten rødløk
– 3-4 poteter
– 1/2 squash
– 1 paprika
– krydderurter (basilikum, timian, oregano…)
– 2 tomater
– ost
– salt og pepper

Fremgangsmåte:
Skjær kyllingen i strimler eller store biter, og stek raskt i olje og ta ut av panna, for så å krydre.

Knus hvitløksfedd og ha i panna. Skjær rødløk, poteter, squash og paprika i terninger.

Stek først løk og poteter i olje i ca 5min. Tilsett squash, paprika og krydder og la det steke til potetene er møre.

Tilsett kyllingen, tomat i terninger og osteterninger samt salt og pepper og la alt bli gjennomvarmt.

Dryss ev oliven over.

Porsjoner: 2 porsjoner