Ingredienser:
br>– 200gr kylliingfilet eller kjøtt fra 1 grilla kylling
– olje (til steking)
– 2 hvitløksfedd
– 1 liten rødløk
– 3-4 poteter
– 1/2 squash
– 1 paprika
– krydderurter (basilikum, timian, oregano…)
– 2 tomater
– ost
– salt og pepper
Fremgangsmåte:
br>Skjær kyllingen i strimler eller store biter, og stek raskt i olje og ta ut av panna, for så å krydre.
Knus hvitløksfedd og ha i panna. Skjær rødløk, poteter, squash og paprika i terninger.
Stek først løk og poteter i olje i ca 5min. Tilsett squash, paprika og krydder og la det steke til potetene er møre.
Tilsett kyllingen, tomat i terninger og osteterninger samt salt og pepper og la alt bli gjennomvarmt.
Dryss ev oliven over.
Porsjoner: 2 porsjoner