* 2 kyllingfileter
* 2 dl vann
* 1 kyllingbuljongterning
* 2 bokser (8 dl) kokosmelk (fettredusert)
* 1-2ss syltet ingefær
* 8 tørkete limeblader (evt saft av lime)
* 1 dl fiskesaus
* 1 stilk sitrongress (evt saft av sitron)
* saften av 1 lime
* 2 grønne chili
* 1/2 rød chili
1. Del kyllingfiletene i biter. Kok opp kokosmelken og ha i kylling og ferdig kokt buljong. Kok på svak varme til kyllingen er nesten ferdig, 5-10 min.
2. Hakk grønn og rød chili i biter. Kutt sitrongress og legg i teegg slik at de kan tas ut før servering
3. Ha i krydderiene untatt rød chili. Kok videre ca 2 min.
4. Ta suppen av varmen og ta utlimebladene og sitrongresset. Ha i limesaft og rød chili.
Server suppen med et lett krydderbrød. Som hovedrett kan den serveres med f eks jasminris i.