Ingredienser

600 g laksefilet
200 g nudler
1 ss peanøtter
2 egg
1/4 del kinakål i strimler
1 rødløk i strimler
2 vårløk i tynne skrå strimler
1 chili (fjern frøene og skjær i tynne strimler)
Salt og pepper

Marinade:
1/4 dl soyasaus
1 ss fish sauce
1/2 lime
1 ss revet ingefær

Tilberedning

Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Skjær laksefileten i terninger og legg den i marninaden. Kok nudlene etter anvisning på pakken. Avkjøl i kaldt vann og la renne godt av seg. Ta laksen ut av marinaden. Ha på salt og pepper og brun den i en varm panne sammen med peanøttene. Legg laksen og peanøttene over på et fat. Visp egget og stek som omelett i den samme pannen. Del oppp i grove strimler og legg over på fatet med laksen og peanøttene. Surr grønnsakene og nudlene. Tilsett laks, peanøtter og omelett og hell over marinaden. La alt surre sammen i ca et 1/2 minutt. Server straks.