Ingredienser
4 dl hvetemel
3 dl melk
5 egg
1/2 dl sukker
3 ss smør
1/2 ts salt
1 ts bakepulver
Tilberedning
Smelt smøret og bland alle ingrediensene til en jevn røre.
La (helst) røren svelle i 15 minutter.
Stek så lappene i litt smør eller olje i varm stekepanne eller på takke. Snu dem når røren er stivnet på overflaten (etter ca. 1 minutt).
Hvor mange lapper blir det?
Blei ikke kjempe imponert!!!
Skal prøve straks
Skal jeg ha 3egg istede får 5..Jaja bli sikkert god da
KULTUR MELK TRÆNGA LAPPAH DETTA BLEIR JO MEIRA VAFLA SOM LINGNA PÅ LAPPA ?
Kulturmelk *
VIl ha Navn og Epost , D: Dessuten blir lapper mye bedre vis man tilsetter Kultur , melk , dette blir da mere vafler som ser ut som lapper ?
Ca hvor mange lapper ble det? Hvor manger personer er den beregnet på? 🙂
Veldig mye egg, vi hadde vondt i magen etter vi hadde spist lappene:-(
Smager fantastisk! Ærgerligt at lapper ikke er mere udbredt 🙂 En hilsen fra Danmark.
Prøv å følge oppdkrifta Helge, få gjerne hjelp av en voksen til å lese den for deg så blir de knallgode.
Kjempe gode lapper! nam nam
Nam nam kjempe gode lapper 🙂
mine blei kjempe gode men bare ikkje 5 egg ta 3 ;);) <3 🙂
Kom litt eggeskall i, men ble godt da!!
Hvor mange lapper blir det til oppskrifyen?
5 egg var litt for mange, prøvde med 3. ble bra 😀
Blei skuffa 🙁
prøvde med 3 egg istede…de ble bra:)
Mmm det ble veldig gode lapper! 🙂
Skal prøve den straks håper den er god !