Ingredienser

800 g merluza (lysing) i 4 skiver
4 skiver serrano-skinke
100 g hvetemel
4 ssk. olivenolje
Salt og pepper

Vindruesauce:
100 g smør
2 dl fiskekraft
2 ssk. tørr hvitvin
28 stenfrie, grønne druer
Saften av 1 sitron

Pisto:
1 squash, skrellet og finhakket
2 røde pepperfrukter(er det paprika?), finhakket
2 ssk. olivenolje
salt og pepper

Tilberedning

Varm oljen i pannen og sautér grønnsakene til de tar litt farge. Smak til med salt og pepper. Sett til side.
Skjær en dyp lomme i hvert fiskestykke. Fyll lommen med skinken. Vend fiskestykkene i mel tilsatt salt og pepper. Varm oljen i pannen, stek fisken på begge sider til den bli gyllen.
Varm fonten(?) med sitronjuice og hvitvin, og tilsett smøret litt etter litt. Pisk over svak varme til sausen blir tykk. Tilsett druene og la dem få et oppkok.
Fordel sausen på 4 tallerkener, legg fisken i midten og garner med pisto og forskjellige grønnsaker.