Marinert fiskefilet med grønnsaker og ris

Ingredienser

500 g fiskefilet. (jeg syns sei smaker aller best i denne oppskr)
4 ss hvetemel
2 ss olje.

Marinade;

4 ss olje
4 ss chilisaus/hotsaus, evt chilipulver
2 ss tomatpure
2 presset fedd hvitløk
2 ts revet appelsinskall
1 ts salt
litt timian
hvit pepper

Grønnsaker;

gulrøtter
babymais
brokkoli
hodekål
bønnespirer
paprika
5 dl grønnsaksbuljong til koking

Tilberedning

Bland marinaden.
Skjær fiskefileten i 3 cm brede biter og la den ligge i marinaden i minst 30 minutter.

Skrell grønnsakene og del opp i små biter, gulrøttene skjæres i tynntynne staver og hodekålen finsnittes.
Kok opp buljong og la grønnsakene koke til de er ferdige.
Sil av vannet og hold grønnsakene varme.

Tøm fisken i et dørslag og la marinaden renne av.
Vend fisken i melet.
Varm olje i teflonpanne og stek fisken et par minutter på hver side. slik at det blir fin stekeskorpe.

Legg fisken på serveringsfat sammen med grønnsakene.
Serveres sammen med ris.

Legg igjen en kommentar