Ingredienser

Lys bunn:
3 egg
125 gr. sukker
100 gr. hvetemel
½ ts. bakepulver
( 2 mandeldråper)

Tilberedning

Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland forsiktig inn de andre ingrediensene.
Ha røren oppi bakepapirkledd langpanne.
Stekes midt i ovnen på 225 grader, ca. 6-8 minutter.
Hvelv kaken etter steking på et mat/el. bakepapir.
Lag en lys bunn til.

Sjokoladebunn:
4 egg
120 gr. sukker
3 ss. kakao
1 ss. potetmel
50 gr. hvetemel
1 ts. bakepulver

Samme fremgangsmåte som til lys bunn.

Frys alle tre bunnene (de er lettere å jobbe med når de er frosne).

Legg en lys bunn på et stort fat. Smør et lag (ca. ½ cm tykt) med rørt jordbær eller bringebærsyltetøy over hele bunnen. Pisk ca.8 dl. fløte, 4 ss. sukker og 3 ts. vaniljesukker til krem. Fordel kremen over syltetøyet.

Legg så sjokobunnen oppå. Lag sitronfromasj (av ca. 4 egg og 6 dl. kremfløte, se oppskrift på sitronfromasj) og fordel over den brune bunnen. Oppå sitronfromasjen legger du den siste lyse bunnen.

Pisk ca.1 liter fløte med 5-6 ss. sukker og 4 ts. vaniljesukker til krem. Dekk hele kaken , både toppen og kanten rundt med krem.

Kjevle ut to pølser (ca. 1 kilo ) marsipan til et rektangel som skal dekke hele kaken, både topp og sider. Legg marsipanlokket over kaken og pynt kaken med for eksempel marsipanroser og blad.