Ingredienser

6 eggehviter
2 små kopper sukker
100 gr valnøtter
30 ritz kjeks

Tilberedning

ukker og eggehviter stivpiskes.
Valnøtter og ritz kjeks knuses. ( Ha nøtter og kjeks i en plastpose og bank på det til det er passe knust. )

Stekes på 170 grader i 30-40 minutter, nederste rille.

Gul krem:

6 eggeplommer
125 gr sukker
1 ts vaniljesukker
1 dl fløte

Alt dette kokes opp. Når det er nesten kaldt røres i 70 gr mykt smør eller margarin.

Smør over den gule kremen på kakebunnen når alt er avkjølt. Ha så på et tynt lag med eplesyltetøy m/biter ( kan erstattes av aprikossyltetøy ).
Pisk en liten kartong fløte ( 1/3 liter ) til krem med 2 ss sukker og 1 ts vaniljesukker. Smør kremfløten over toppen på kaken. Du kan gjerne bruke kakesprut og sprøyte f.eks. gitter over kaken,veldig dekorativt.
Pynt med kiwi.