4 egg
125 gr farin
125 gr hvetemel
1 ts bakepulver
Smør og strø en springform 24 cm i diameter.Pisk egg og sukker til ekstra tykk eggedosis.Bland mel og bakepulver vend dette lett inn i eggedosisen som helles i formen.Stekes i 160 grader i 40 min,formen settes nederst i ovnen.Avkjøl kaka på rist.
Fyll
2 plater gelantin
2 dl vaniljekrem
3 ts vaniljesukker
3 dl kremfløte
Kok vaniljekremenetter bruksanvisning på pakken.Kryst gelantinplatene godt etter ta de har kigget i vann.Hell dette i den varme kremen.Pisk fløten stiv,bland dette i vaniljekremen når den er kald og begynner og tykne.Smak til med sukker.skjær kaken i 3 bunner,den øverst skal være knapt 1 cm tykk.Legg bunnene sammen med krem i mellom,gjem litt av den.La eventuelt fyllet bli litt høyere på mitten slik at kaken bli litt rund når den øverste bunnen legges på.Smør resten av kremen på og rundt kantene.
Marsipannlokk
300 gram marsipan
litt grønn konditor farge
melis.
Farg marsipanen og kjevl den ut til en tynn glatt leiv.den skal dekke hele kaka,både toppen og kantene.Rull den opp på kjevle ,og før den forsiktig over kaken uten at det blir noen bratt.Jevn ut med trinse eller kniv,sikt melis over.
Kan kaken fryses?
bakte sen på søndag og alle gjestene på 17. mai elsket den og jeg tipset om nettstedet!!!
Takk for oppskrift, skal prøve den på lørdag 🙂
Hei trenge en marsipankake oppskrift ! takk!