Livet kan fort bli A4 med barn, hus, bil og jobb. Tiden går raskere enn vi faktisk klarer å oppfatte den.

Middagstiden er hjemme hos undertegnede et hellig tidspunkt, det er da vi forteller om dagen og barna forteller lange historier om sine oppdagelser. Dette er definitivt et hyggelig tidspunkt på dagen uavhengig av hva hvor det er, men i den siste tiden har middagsrutinen blitt en veldig «rutine». Jeg har aldri likt rutiner, så derfor bestemte jeg meg for å bryte rutinen. Jeg har helt siden jeg var liten likt å sitte i trappa. Dermed bestemte jeg meg for å spise en bedre middag med hele familien i trappen.

Det viste seg å faktisk være svært praktisk å spise i en trapp, barna følte det nok som vi bodde i bakvendtland. Poenget her er ikke at vi satt å spiste middag i vår trapp fra NyTrapp.no  , poenget er at vi brøyt en rutine rundt vårt måltid. Slike rare oppgulp kan for mange virke som totalt unødvendig og provoserende.

Ved å sette måltidet vårt i en helt annen stemning enn vi vanligvis gjør så ble matopplevelsen utrolig mye bedre og ga oss en god opplevelse. Det er nettopp disse opplevelsene du må «jakte» sammen med din familie!

Så neste middag, spis den i kjelleren, trehytta til poden, ved søpledunkene, ute i gata. Husk tid får man aldri tilbake!!