Ingredienser:
4 kyllingbryst

4 biter parmaskinke

12 asparges

8 fiken

150g stenfrie druer

Pottekjørvel

En håndfull valnøtter

Extra virgin olivenolje

Usaltet smør

1 sjalottenløk

2 dl hvitvin

Sitron

Salat

3 ss sukker

Salt og pepper

Olje til steking

Fremgangsmåte:
Pakk de 4 kyllingbryststykkene inn i 4 skiver parmaskinke. Stykkene brunes først lett på pannen, slik at skinken blir crispy, før de puttes i ovnen i cirka 5-10 minutter.

Brun 3 spiseskjeer sukker til en lysebrun karamell. Vend raskt kuttede druer, valnøtter og fiken inn i karamellen, før du tilsetter 2 dl hvitvin.

Kok denne blandingen til all vesken er fordampet. Smaksett med salt og sitronsaft.

Skrell aspargesen og stek den i pannen med smør og sjalottløk til de blir møre. Smak til med salt og pepper og vend med hakket kjørvel.

Porsjoner: 4 personer